Så skapar du bästa möjliga SEO för din WordPress-sida

Välkommen till en guide med viktiga tips från erfarna SEO-experter från teamet bakom ThemeMotive. Guiden bygger på över 15 års erfarenhet och innehåller bästa praxis som gör dig kompetent inom sökmotoroptimering för WordPress 2019.

SEO Friendly Website

Använd de metoder som presenteras i denna guide och gör din webbplats SEO-vänlig. Öka din rankning hos sökmotorerna och få fler nöjda besökare.

1. Titel och metataggar

2. Innehåll av hög kvalitet

3. Skriv säljande texter

4. Webbplatsstruktur

5. WordPress-inställningar

6. Server-sidan

7. Analys

8. UI / Design

9. Länkar

10. Sociala medier

11. Domän

12. Detta bör du undvika

13. SEO-verktyg

lightbulbVisste du att...

Bland det viktigaste när det gäller SEO är att ge dina besökare en bra upplevelse. Fokusera på innehållets kvalitet i första hand. Se sedan till att din webbplats kan genomsökas och kontrollera alla tekniska detaljer för att hjälpa sökmotorerna att indexera din webbplats på ett enkelt sätt. Bra innehåll kan verkligen bidra till att skapa naturliga och starka länkar till din webbplats. Fokusera på de SEO-faktorer som du kan påverka själv på din webbplats, mer än på faktorer utanför webbplatsen. Det är enklare då du har full kontroll över din egen webbplats. Använd olika SEO-verktyg, eftersom de kan komplettera varandra och ge dig lite olika tips och data.

Consulting

Om du har en SEO-relaterad fråga, vänligen skicka ett mejl till diagnoseocom@gmail.com. En erfaren SEO-specialist hjälper dig gärna. Kostnaden för en konsult är: 30$ / 30 minuter.